De uitdaging

DeepBlue Security is trots op haar nieuwe product, de DeepBlue Honeypot. Maar hoe komen ze aan de eerste klanten? MediaMeisters to the rescue!

De oplossing

Een mooi product verdient een mooie etalage. Daarom was stap één het laten bouwen van een nieuwe website door een van onze partners. De volgende stap was zichtbaarheid en dat begint met vindbaar zijn. Gevonden worden via Google valt uiteen in organisch en betaald verkeer.

Voor de organische vindbaarheid hebben we een contentplan gemaakt, waarbinnen we enkele SEO-blogs hebben geschreven. Door middel van deze blogs is de organische vindbaarheid van deepbluesecurity.nl verhoogd. Bovendien dragen de blogs bij aan het imago van DeepBlue Security als expert op het gebied van cybersecurity.

Om ook via de betaalde weg gevonden te worden, hebben we een Google Ads-campagne opgezet. Zodra de doelgroep zoekt naar honeypots en andere relevante termen, zien zij een advertentie van DeepBlue.

Het resultaat

DeepBlue Security is nu goed vindbaar in Google en de eerste klanten hebben zich inmiddels al aangemeld. De volgende stappen worden momenteel in kaart gebracht. De honeypot is een complex product voor een specifieke doelgroep, dus dat vraagt om maatwerk. Gelukkig zijn de Meisters dol op een uitdaging!

Let’s work together!

Benieuwd hoe we ook jouw verhaal op een effectieve manier kunnen vertellen en zo jouw bedrijf laten groeien?

Laurens profiel

Laurens Schoenmaeckers

Meister

Met het invoeren van mijn gegevens geef ik toestemming om contact met mij op te nemen.