De Winnende Strategie

Als ondernemer wil je maar 1 ding, GROEIEN! Je hebt een mooi product neergezet en iedereen die jou al weet te vinden is razend enthousiast. En dan?

Dit is de bekende stap waar ondernemers tegenaan lopen. Je wil graag die volgende stap zetten en zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met jouw product, maar het ontbreekt je aan de tijd en kennis om dit goed te doen. Dan bel je ons!

Wij beginnen met het analyseren van jouw online omgeving. Hierbij kijken we zowel intern als extern naar de factoren die bijdragen aan het wel of niet groeien van jouw onderneming. Hoe word je op dit moment gevonden door de mensen die al op zoek zijn naar jouw product? Hoe bedien je de mensen online die al klant zijn en waar vinden we meer van deze mensen? Is inzichtelijk welke rol online speelt in het aankoopproces?

Daarnaast kijken we naar jouw onderneming. Wat is je dienst of product? Waarin ben je uniek? Wat is je doelgroep? Dit stelt ons in staat om goed de vertaling te maken van wat jou uniek maakt, naar een verhaal dat gaat landen bij de doelgroep.

Al deze vragen gaan we beantwoorden en vanuit daar maken we een plan gericht op het continu laten groeien van jouw onderneming. Vanuit onze ervaring zien we dat een periode van 2 jaar een goede termijn is op deze groei te realiseren. Hierbij hanteren we de MediaMeisters groeiplanning.

Contentstrategie Homepage
Strategie
Creatieve Concepten
Content is King
Bereik Jouw doelgroep
Meten, weten, verbeteren

De MediaMeisters Groeiplanning

Fase 1

1- 3 maanden

In deze fase gaan we op zoek naar de quick wins. Op basis van onze ervaring kunnen we snel identificeren welke mogelijkheden er nog onbenut zijn. Dit kan zijn in bestaande kanalen, maar ook in kanalen die nog niet ingezet worden. Daarnaast gaan we aan de slag met het plan voor de komende periode.

Fase 2

3 – 6 maanden:

In de volgende fase gaan we aan de slag met de groeiplanning die we in de 1e 3 maanden hebben gemaakt. Op basis van de inzichten die we  in de eerste fase hebben opgedaan, breiden we onze bestaande marketing uit en leggen we de basis voor de rest van het groeiplan. Hierbij schalen we op waar we goede resultaten zien en gaan we aan de slag met het verfijnen van de marketing.

Fase 3

6 maanden – 2 jaar

Als we de basis hebben ingericht om succesvol te zijn , is het tijd om jouw merk verder uit te bouwen. En de beste manier om dit te doen, is elke dag laten zien waarom jij de voorkeur verdient t.o.v. de concurrent. Elke dag de gunfactor vergroten, door interessante, informatieve of vermakelijke content te bieden aan jouw doelgroep en ze te betrekken bij jouw merk.

Wil jij een op maat gemaakt Groeplan? Neem dan vandaag nog contact op!

Deze ondernemers hielpen we al groeien.

Tevreden  klanten

Capgemini
Bibliotheek Utrecht

Let’s work together!

Benieuwd hoe we ook jouw verhaal op een effectieve manier kunnen vertellen en zo jouw bedrijf laten groeien?

Laurens profiel

Laurens Schoenmaeckers

Meister
+31 30 877 36 58
Bedankt! Je bericht is verstuurd. Wij nemen ze snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer nogmaals je bericht te versturen.

Lukt dit niet? mail dan info@mediameisters.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Met het invoeren van mijn gegevens geef ik toestemming om contact met mij op te nemen.