Duidelijkheid.
Dat willen we bereiken en vasthouden. Daarom werken we vanuit een heldere strategie.

Onderzoek

Een online campagne begint bij het ontwikkelen van een strategie die aansluit bij jouw doelstellingen. Tijdens een eerste meeting verkennen we de periferie van jouw bedrijf.

Wat is je dienst of product? Waarin ben je uniek? Wat is je doelgroep? Wat is het doel van de online campagne en wanneer ben je tevreden? Op basis van de output van deze sessie onderzoeken we waar de quick-wins en de long term wins zitten en formuleren dit in een helder voorstel, het Meisterplan.

 

Wij brengen jouw doelgroep eerst grondig in kaart. Op die manier halen we maximaal resultaat uit elke marketingeuro die jij besteedt.

- Laurens Schoenmaeckers
Plan de Campagne

Wij maken elk Meisterplan op maat zodat we goed inzicht krijgen in jouw organisatie, de doelen en de (on)mogelijkheden.

Het is een heldere uiteenzetting van wat we gaan doen, hoe we het gaan doen en wat het gaat kosten. Uiteraard komen we dit presenteren zodat we zeker weten dat onze gedachten stroken met die van jou.

Door onze diepe kennis van digitale marketingtools zorgen we dat de juiste boodschap bij exact jouw doelgroep landt.

- Remco Broer
Doelgroep Targetting

Een essentieel onderdeel van onze werkzaamheden is het in kaart brengen van jouw doelgroep. Als we weten waar men zich bevindt, hoe men zich gedraagt, wat men leuk vindt etc. kunnen we ze benaderen en activeren met de juiste content.

Wij zijn in staat personen te targetten als: ‘Juristen verzekeringsrecht van bedrijven in de bouwsector in Noord Holland met meer dan 50 werknemers’ of ‘vrouwen in Eindhoven tussen de 25 – 30 jaar met een HBO opleiding die het afgelopen half jaar moeder zijn geworden’.

Wij selecteren de juiste media en creëren de advertentie- en activatieformats die perfect passen bij jouw boodschap. Zo ben je perfect vindbaar in Google en zichtbaar op de online plekken waar jouw doelgroep zich begeeft.

Wij combineren Creativiteit, Media inzet en IT  om jouw doelgroep blijvend aan je merk te binden.

- Laurens Schoenmaeckers
Werk in uitvoering

Als alles helder en afgestemd is, zijn we klaar om van start te gaan. Het is tijd om jouw business te gaan boosten. Een groot gedeelte van de werkzaamheden ligt uiteraard bij ons, maar ga er vanuit dat het een samenwerking wordt. Wij zijn afhankelijk van jullie input. Dat betekent dat we elkaar geregeld spreken en zien. Op die manier houden we elkaar scherp, weten we wat er speelt en ervaren we samen het succes en de learnings.

Wij werken nauw met jou samen zodat we jouw kennis kunnen gebruiken om jouw doelgroep aan te spreken en te activeren.

- Laurens Schoenmaeckers
Optimalisatie

Data. Wij vinden dat het mooiste dat online marketing ons biedt. Data maakt ons werk meetbaar en geeft ons de mogelijkheid om continu te blijven leren en dus te optimaliseren. Bij alles wat we doen, hoe creatief het ook is, raadplegen we data. Op basis daarvan kunnen we initiatieven starten, versnellen of juist tegenhouden. Bovendien geeft het ons inzicht in de lopende campagnes. Die worden daardoor dus steeds efficiënter en effectiever en dat merken onze klanten; zij zij zien steeds een stijgende lijn in de resultaten.

Door middel van data-analyse zorgen we voor een constante verbetering van de campagnes en dus een stijgende lijn in jouw sales.

- Remco Broer
Open chat
Wil je snel contact met ons opnemen
Hoi,

Leuk dat je onze website hebt gevonden. Kunnen we je ergens mee helpen?