CAPGEMINI

Animation

Capgemini

15 oktober 2018

Uitdaging

Capgemini wil zich onder Young Professionals als aantrekkelijke werkgever profileren. Aan ons de vraag hoe we deze doelgroep kunnen bereiken en met welke content.

Oplossing

Voor Capgemini hebben we een echt totaalplan gemaakt, waarbij we zowel de contentcreatie als contentdistributie (advertising) op ons hebben genomen. Zo hebben we van begin tot eind maximale controle over de employer branding.

De content die wij voor Capgemini maken is heel divers: animaties, infographics, vlogs, video’s, films, banners voor social media… we doen het allemaal. Om deze content vervolgens onder de doelgroep te verspreiden, zetten we zeer gerichte social advertising in. We beheren Facebook, Instagram en LinkedIn en zijn verantwoordelijk voor de budgetten.

Resultaat

We zijn nu bijna 1,5 jaar voor Capgemini aan de slag en niet zonder resultaat: de engagement met onze content is hoog en Young Professionals weten duidelijk hun weg naar werkenbijcapgemini.nl te vinden. Het aantal sollicitaties en aangenomen mensen groeit nog steeds! Als kers op de taart is het ook nog eens een heel fijne samenwerking.

Check voor de content ons Vimeo kanaal

www.werkenbijcapgemini.nl
Open chat
Wil je snel contact met ons opnemen
Hoi,

Leuk dat je onze website hebt gevonden. Kunnen we je ergens mee helpen?