DIRK ZEELENBERG

Facebook advertising

Dirk Zeelenberg

26 april 2018

Laurens, Remco

Facebook advertising Optimalisatie SEA Social media beheer

Maak van een passie een geslaagde onderneming.

Uitdaging

Naast acteur is Dirk Zeelenberg een begeestigd ondernemer. Vanuit een kennismakingsgesprek bleek de klik tussen Dirk en MediaMeisters zo goed dat ons gevraagd werd een keer mee te denken over hoe Dirk zijn passie voor de rol van bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) kon vertalen in een betere profilering online om zodoende vaker de kans te krijgen bij te kunnen dragen aan het in de echt verbinden van twee geliefden.

Commerciële vertaling MediaMeisters

Hoe kunnen we Dirk online meer profileren als BABS teneinde meer aanvragen te realiseren voor zijn diensten als trouwambtenaar?

Oplossing

Na een grondige herinrichting van dirkzeelenberg.nl binnen de bestaande functionaliteit van het cms waarbij meer de nadruk is gelegd op de diensten hebben we een funnel gecreëerd richting de contactpagina’s, waarmee het voor bezoekers makkelijker is gemaakt om een contactaanvraag te doen. Om het verkeer naar Dirkzeelenberg.nl te boosten is gekozen voor een goed gestructureerde SEA campagne voor mensen met een urgente vraag naar de diensten die Dirk aanbiedt. Samen met een specifiek getargette Facebookcampagne is de boodschap meer dan 820.00 keer gezien door de doelgroep (mensen die plannen hebben om binnen nu en een jaar te trouwen). Dit heeft gezorgd voor meer dan 50.000 extra bezoekers naar Dirkzeelenberg.nl.

Resultaat

Voor onze campagnes: Halverwege 2014 enkele boekingen.

Na onze campagnes: Begin 2015 Dirk niet meer te boeken tot begin 2016.

Open chat
Wil je snel contact met ons opnemen
Hoi,

Leuk dat je onze website hebt gevonden. Kunnen we je ergens mee helpen?