Video

Bedrijfsfilm, productvideo, vacaturevideo, animatie en veel meer.

Maak een blijvende indruk met krachtige video die jouw publiek raakt en bindt.

In de huidige digitale wereld is videocontent niet meer weg te denken uit de marketingmix. Ook voor B2B organisaties kan het gebruik van video een waardevolle bijdrage leveren aan de marketingstrategie.

De kracht van video in B2B marketing

Allereerst is video een visueel medium dat emoties kan oproepen en de aandacht van de kijker kan vasthouden. Door het gebruik van beeld en geluid is het mogelijk om complexe informatie op een eenvoudige manier te presenteren. Daarnaast kan video een krachtige manier zijn om het verhaal van een B2B bedrijf te vertellen en de boodschap op een creatieve manier over te brengen.

Video kan ook een waardevolle toevoeging zijn aan de verschillende stappen in het B2B salesproces. Bijvoorbeeld in de awareness fase kan een bedrijfsfilm de identiteit en visie van het bedrijf in beeld brengen. In de consideration fase kunnen productvideo’s laten zien hoe het product of de dienst werkt. En in de decision fase kan een testimonial video de geloofwaardigheid van het bedrijf vergroten en potentiële klanten overtuigen.

2D of 3D animatie

Binnen videocontent is er ook de keuze tussen 2D en 3D animatie. 2D animatie is over het algemeen geschikt voor het uitleggen van concepten en het visualiseren van abstracte ideeën. 3D animatie is meer geschikt voor het creëren van realistische visuals en het presenteren van producten. Het is belangrijk om te kijken naar het doel van de video en wat het beste past bij de boodschap die je wilt overbrengen.

Video is een krachtig middel binnen de marketing van een B2B organisatie. Het kan helpen om complexe informatie op een eenvoudige manier te presenteren en de aandacht van de kijker vast te houden. Daarnaast kan video ook bijdragen aan het vergroten van de betrokkenheid en interactie op social media kanalen. Of je nu kiest voor 2D of 3D animatie, het belangrijkste is dat de video past bij de boodschap die je wilt overbrengen. Benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op.

Tevreden klanten

Capgemini
Bibliotheek Utrecht

Let’s work together!

Benieuwd hoe we ook jouw verhaal op een effectieve manier kunnen vertellen en zo jouw bedrijf laten groeien?

Laurens profiel

Laurens Schoenmaeckers

Meister

Met het invoeren van mijn gegevens geef ik toestemming om contact met mij op te nemen.